WordCamp NL presenteert met trots: Thijs de Valk (NL)

Het aftellen naar WordCamp NL 2014 is begonnen. Op 10 en 11 mei a.s. is Utrecht het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert WordCamp NL met trots haar line-up aan sprekers. In dit artikel: de komst van Thijs de Valk (NL).

Thijs de Valk is van huis uit gedragswetenschapper en gebruikt deze achtergrond binnen Yoast, om beter en dieper inzicht te krijgen in conversie. Dit geeft hem de gelegenheid om door middel van conversieoptimalisatie advies de theorie aan de praktijk te toetsen.

De presentatie

Waarom klikt de ene bezoeker wel en de andere niet? Welke lessen zijn er te leren uit de dagelijkse praktijk van conversieverbetering?

In zijn presentatie ‘The psychology behind conversion’ gaat Thijs in op zijn ervaringen en bevindingen hierover binnen Yoast en vanuit zijn achtergrond als gedragswetenschapper.

Thijs geeft in vogelvlucht een beeld van de werking van de psychologische processen die meespelen in het verkoopproces. Van binnenkomen op een pagina tot het besluit een product aan te schaffen, Thijs licht toe waarom deze processen een rol spelen en hoe ze werken.