WordCamp NL presenteert met trots: Mario Peshev (BG)

Het aftellen naar WordCamp NL 2014 is begonnen. Op 10 en 11 mei a.s. is Utrecht het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert WordCamp NL met trots haar line-up aan sprekers. In dit artikel: de komst van Mario Peshev (BG).

Mario Peshev is oprichter van DevriX, een studio die zich richt op WordPress training en consulting en daarnaast actief als WordPress Ambassadeur voor SiteGround. Mario is de leider van de WordPress Bulgarije User Group, WordPress Developers community en medeorganisator van WordCamp Sofia.

Naast het regelmatig geven van trainingen gericht op WordPress ontwikkeling, geeft Mario advies aan grote organisaties over o.a. het migreren van maatwerk oplossingen naar WordPress. Verder draagt Mario regelmatig bij aan de open source community door het uitvoeren van code reviews en bijdragen aan WordPress core en architectuur.

De presentatie

In zijn presentatie: ‘WordPress Code Architecture’ richt Mario zich op ontwikkelaars die willen brainstormen over de verschillende manieren waarmee je een groter project of complexer plugin/framework ontwerp kan aanpakken.