WordCamp NL presenteert met trots: Elles de Boorder (NL)

Het aftellen naar WordCamp NL 2014 is begonnen. Op 10 en 11 mei a.s. is Utrecht het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert WordCamp NL met trots haar line-up aan sprekers. In dit artikel: de komst van Elles de Boorder (NL).

Elles de Boorder is werkzaam als art director voor traditionele en mobiele websites/apps met daarnaast ook gevoel voor techniek. Al jaren groot fan van WordPress en zoek graag de grenzen op van de mogelijkheden binnen zelfgemaakte themes. WordPress is niet alleen een prachtig platform voor websites, maar ook voor het mobile web. Elles twittert geregeld over dingen die haar bezig houden en is te volgen via @rheawithpixels.

DE PRESENTATIE:

Designers… zit niet stil!

De wereld van een designer is de afgelopen jaren behoorlijk verandert en dit gaat nog steeds in een rap tempo door. In je stoel achterover zitten is er niet bij, je moet mee evolutioneren. Responsive design, mobile context, wearables…zo maar wat termen waar je als designer mee te maken krijgt. Waar houdt het op en moet straks het design van je WP site aan voldoen? Sterker nog, aan welke eisen moet jij als designer aan voldoen?