WordCamp NL presenteert met trots: Bas van der Lans (NL)

Het aftellen naar WordCamp NL 2014 is begonnen. Op 10 en 11 mei a.s. is Utrecht het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert WordCamp NL met trots haar line-up aan sprekers. In dit artikel: de komst van Bas van der Lans (NL).

Bas van der Lans is al jaren actief in de WordPress community. Als medeoprichter & creatief directeur van online bureau Van Ons WordPress Development gebruikt hij WordPress om bureaus, developers en ondernemers te laten zien dat technologie niet complex hoeft te zijn.

Iedereen die WordPress gebruikt om sites voor anderen te bouwen zal het bekend voorkomen: hoe manage je de communicatie tussen jezelf en de klant? Hoe voorkom je dat een project dat zo positief begon, uitmondt in een over en weer van ontevredenheid? Kortom: waarom begrijpen ontwikkelaars en klanten elkaar vaak niet?

De Presentatie

In de presentatie ‘Programmeurs komen van Venus, klanten van Mars’ geeft Bas een inkijkje in de vooroordelen die heersen en die vaak onnodig een goede communicatie in de weg zitten.