WordCamp NL presenteert met trots: Barry Kooij (NL)

Het aftellen naar WordCamp NL 2014 is begonnen. Op 10 en 11 mei a.s. is Utrecht het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert WordCamp NL met trots haar line-up aan sprekers. In dit artikel: de komst van Barry Kooij (NL).

Barry Kooij werkt als senior developer en sparring partner bij Yoast. Hij richt zich o.a. op het verbeteren van de structuur van bestaande producten, verbeterde release procedures, documentatie en unit tests.

In zijn vrije tijd draagt Barry bij aan de open source community met het ontwikkelen van WordPress plugins, bijdragen aan WordPress core en verschillende open source projecten. Barry is een graag geziene spreker bij WordPress meetups en WordCamps en organiseert de WordPress meetup in Tilburg.

De Presentatie

Github is niet meer weg te denken als repository voor software ontwikkeling. WordPress gebruikt SVN als repository en dat maakt het leven van een WordPress ontwikkelaar die werkt in github er niet eenvoudiger op.

In zijn presentatie ‘Automating your releases with shell scripts’, zal Barry een kijkje in de keuken geven hoe bij Yoast de WordPress SEO plugin automatisch van de github repository naar de WordPress SVN repository wordt gesynchroniseerd.