Trendwerk, bedankt!

WordCamp Nederland is onder andere mogelijk gemaakt door haar sponsoren. Deze week bedanken we ze allemaal nog één keer door ze even in het zonnetje te zetten. Dankjewel Trendwerk!

Logo-Trendwerk-backgroundTrendwerk is een WordPress webdesign bureau met ruim 5 jaar WordPress ervaring. Ons team bestaat uit zes ontwerpers en ontwikkelaars, met liefde voor hun vak. We zijn sterk in techniek, vormgeving, marketing en gebruiksvriendelijkheid.

We reiken verder
Jouw doel is het uitgangspunt bij alles wat we doen. We denken niet alleen mee over de doelen die je wil bereiken, maar ook over doelen die je kunt bereiken.

Samen met jou
Bij Trendwerk geloven we in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Daarom heb je altijd direct contact met een specialist. We houden van eerlijkheid en duidelijke communicatie.

Onderzoekend
We zijn altijd op zoek naar nieuwe trends en technieken. Door onszelf uit te dagen en kritisch te blijven gaan we bij elk project een stap verder.

We denken we graag mee over jou project, om samen jou doelen te verwezenlijken! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.