Tickets

Tickets voor WordCamp NL 2014 zijn eindelijk beschikbaar!

We hebben twee verschillende soorten tickets beschikbaar:

  • WordCamp NL 2014 ticket – Dit geeft je toegang tot twee dagen WordCamp NL. Dag één is een dag met meerdere presentaties en de tweede dag is een Contributors Day.
  • WordCamp NL 2014 Microsponsor – Dit is exact hetzelfde als hierboven maar op deze manier kun je er voor kiezen het event een klein beetje sponsoren.

Contributor Day: Er komt nog een aparte registratie voor de Contributor Dag. Deze dag staat in het teken van bijdragen aan WordPress. Als je je hier voor aanmeld gaan we er van uit dat je komt om te helpen / werken dus hou daar rekening mee wanneer je daar voor op geeft.

Wanneer je een ticket koopt wordt er van je gevraagd aan te geven of je interesse hebt in de Contributor Day. Dit is geen garantie dat je een plek hebt, maar helpt ons in de planning van het event.

Indien je een ticket hebt aangeschaft maar het blijkt later dat je toch niet kon dan is het goed om te weten dat we geen refunds geven. Beschouw het dan als je bijdrage aan het event en de WordPress Foundation die daar achter zit. Wél zouden we het fijn vinden dat je het ons laat weten zodat we die extra ticket weer beschikbaar kunnen maken.

Tip: wanneer je je op hebt gegeven als spreker en/of vrijwilliger wacht dan nog even met het kopen van een ticket. 

Description Price Remaining Quantity
WordCamp NL 2014 Micro-sponsor € 150.00 4
Click here to enter a coupon code