Savvii, bedankt!

WordCamp Nederland is onder andere mogelijk gemaakt door haar sponsoren. Deze week bedanken we ze allemaal nog één keer door ze even in het zonnetje te zetten. Dankjewel Savvii!

savvii_logo_RGB (1)Savvii is de eerste managed WordPress hosting provider van Nederland. Wij focussen ons op het bieden van de beste snelheid, veiligheid, gemak en service. Dat doen we o.a. door de inzet van nginx, varnish caching, gratis CDN, automatische updates en uitgebreide support. Wij geven de WP community iets terug door te spreken op WordCamp Nederland en bijv. community sites gratis te hosten.

Wij geloven ook in transparantie en eerlijkheid. Je zult ons dan ook nooit horen zeggen dat alles perfect is bij ons, we kunnen echter wel garanderen dat we tot het uiterste gaan om eventuele problemen op te lossen.

Heel veel feedback vanuit de community heeft Savvii gemaakt tot wat het nu is en uiteraard zijn we nooit klaar met verbeteren. We ontvangen dan ook graag jouw feedback over ons product. Bellen, mailen, langskomen, alles mag..