Bedankt, ZEEF Widgets!

WordCamp Nederland is onder andere mogelijk gemaakt door haar sponsoren. Deze week bedanken we ze allemaal nog één keer door ze even in het zonnetje te zetten. Dankjewel ZEEF Widgets!

ZEEF_logo_190px1“Wij hoorden redelijk laat over WordCamp via Savvii en zijn lastminute aan de lijst van sponsors toegevoegd. Met ZEEF widgets proberen wij een aantal zaken op te lossen die bij traditionele advertentiemiddelen zoals Google AdSense niet volledig voldoen aan de eisen van bloggers. Denk bijvoorbeeld aan zaken als relevantie van de advertentie en de invloed op design en UX.” – Rick Boerebach

Bij traditionele advertentie modellen is de strategie om banners zoveel mogelijk de aandacht te laten trekken en zijn vaak totaal niet in contrast met het design van de website. Op deze manier worden bezoekers weggetrokken bij de content zelf en naar de advertentie getrokken. Het inzetten van advertenties is voor veel bloggers een necessary evil om geld te verdienen aan je content en binnen de blogwereld is er een trend richting sponsored advertorials.

Met ZEEF widgets bieden wij een product wat dit probleem oplost. Zo kan er geld verdiend kan worden met waarde toevoegen voor je lezers.

Fantastische conferentie waar we veel feedback uit hebben verkregen. Interessant publiek, waar we veel contacten uit hebben opgedaan en veel positieve reacties hebben gekregen.

WordCamp NL 2014 was een succes en we zien jullie graag volgend jaar weer op WordCamp met een nog beter en verderontwikkeld product. Over WordCamp waren we zo enthousiast, dat we WordCamp in meerdere landen zullen gaan sponsoren.

Bedankt voor jullie enthousiasme en tot volgend jaar!

Bekijk hier het bord van ZEEF met daarop alle links omtrent WordCamp 2014!

Screen Shot 2014-05-13 at 21.58.52