Bedankt, Yoast!

WordCamp Nederland is onder andere mogelijk gemaakt door haar sponsoren. Deze week bedanken we ze allemaal nog één keer door ze even in het zonnetje te zetten. Dankjewel Yoast!

YOAST_logo_RGB_horizontalAls leverancier van enkele van de meest gebruikte WordPress plugins, kan Yoast BV van Joost de Valk natuurlijk niet op deze WordCamp ontbreken. Yoasts doel is natuurlijk om zoveel mogelijk mensen binnen de WordPress community te helpen hun website zo optimaal mogelijk te maken.

Door de release van plugins als WordPress SEO, Google Analytics for WordPress en diverse premium plugins, heeft het bedrijf een stabiele positie verworven in deze community. Door participatie als spreker en sponsor aan diverse WordCamps doet Yoast graag wat terug!

Yoast BV

Yoast helpt jou je website te optimaliseren voor SEO, conversie en snelheid, waarbij je bijvoorbeeld hun WordPress plugins en themes kan gebruiken. Door de plugins en site reviews helpt het bedrijf websites gebruiksvriendelijker, makkelijker te navigeren, sneller en betrouwbaarder te maken.

Voor nog veel meer informatie, verwijzen we je graag naar yoast.com.