Bedankt Managed WP Hosting

WordCamp Nederland is onder andere mogelijk gemaakt door haar sponsoren. Deze week bedanken we ze allemaal nog één keer door ze even in het zonnetje te zetten. Dankjewel ManagedWPHosting.nl!

Juist als het gaat om iets belangrijks als uw website, is het fijn om met professionals te werken. Die begrijpen wat u wilt en nodig hebt, zonder dat u hiervoor zelf technische kennis nodig heeft. ManagedWPHosting heeft échte kennis van WordPress-zaken en kan dus lezen en schrijven met WordPress.

Wij bieden web- en email-hosting, kunnen ondersteunen bij ontwikkeling op maat en bieden aantrekkelijke reseller hostingmogelijkheden. Reken dus op een uitgebreide dienstverlening met snelle servers, opcode- & memcached-cache, steengoede back-ups van website én e-mail, een veilige installatie en veel PHP-geheugen.

Uiteraard is ManagedWPHosting zeer actief in de WordPress-community, we publiceren regelmatig plugins op WordPress.org en hebben een Automattic WordPress codepoet vermelding (via onze andere handelsnaam MijnPress.nl). Onze betrokkenheid bij de community zorgt ervoor dat we op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en hier snel op in kunnen spelen. Zo hebben we recent de wp-login extra beveiligd met een 2-factor login. Dit houdt ons scherp om onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.